Taas mä kirjottelen tänne :o eli siis mminä PERTTU! no jos siis kaikille on epäselvää ku oon unohtanu nimmarin jostain kirjotuksista nii oon kirjottanu nämä KAIKKI tänne kirjotetut ( myös tämän) :D jjuu että tulinpahan nyt koulusta kun se sattui puoli tuntia sitten loppumaan :o sainpahan uusia piirrustuksia kansioon mistä tulee tulemaan kuva tai kuvia tänne blogiin :)

no opettaja oli sitten kipeenä tai kuollut en tiedä joten meillä ei ollut opettajaa tänään ( ei ole mikään ihme ettei koululla ole varaa sijaisiin) no ekat kaks tuntia oli matikkaa mutta mitäköhän mä sain tehtyä? EN MITÄÄN! no tein kansiota ja rupattelin niitä näitä Kartun kanssa joten kyllähän siinä aika meni hieman nopeammin :) aamulla dissasin meiän luokkalaisen pikkuveljeä ( tyttydyy kartun kanssa :D ) ja sanoi sitten ''kato peiliin'' ja ois sille peilille tullu tarvetta kun en siihen ehtinyt aamulla vilkasta ;o sitten oli äidinkieltä yhteinen tunti A-luokkalaisten kanssa ja jouduttiin sitte minä, karttu ja esso istumaan samalla pulpetilla ja mä kun siitä putosin nii pojat vaan hihitteli :D Ja jos ihmettelette nimeä ESSO niin se ei ole kirjoitusvirhe vaan ihan tahalleen kirjoitettu nimi :)

No en nyt tiedä enään onko jtn asiaakin muuta kuin että tänään tulee täykkärit * täydelliset naiset ja lemmenviemää. ja muistaakseni huomenna karjalan kunnailla :D ( on mullakin maku XD)  No meen nyt surffaamaan stardollin ihmeelliseen maailmaan joten lopetan tän merkinnän tähän ja luultavasti kirjoitan tänne uudestaan sitten illemmalla ellei tielle satu muita esteitä :D jos niitä esteitä tulee nii kirjoitankin huomenna koulun jälkeen sitten tämän päivän illasta :) pitäis ottaa muuten jtn välipälaa ja apua kohta tää merkintä venähtää VÄHÄN pitkäksi joten taidan tämän lopettaa tähän. Eikun siis seuraavaan pisteeseen :D oho! sitä pistettä ei ole sitten tullut joten venytän parilla rivillä edelleen tätä merkintää mut oikeesti nyt pitäis lopettaa mut sormet tuntee vetoa näppäimistöön joten pitäis alkaa varmaan kirjottaa jotain muuta kun vaan jotain datis blogia mutta oikeesti se piste tulee NYT! oho siihen tuliki huutomerkki mut siis seuraavaks tulee piste.